Hirdetés

Pályára lépett az egyik legkedvesebb sitcom 2. évadának első előzetese

|

A Ted Lasso az Apple TV+ streamingszolgáltató talán legimádhatóbb sorozata - és szerencsére a folytatásra sem kell már sokáig várnunk.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy Jason Sudeikis karaktere, Ted Lasso 2013-ban NBC-s tévéreklámokban kezdte, az amerikaifoci-edző 2020-ban az angol Premiere League-gel együtt az Apple TV+ kínálatában találta magát, a sitcom pedig az elmúlt évek egyik legszeretetreméltóbb meglepetése lett. Hamar meg is rendelték belőle a második, sőt, már a harmadik évadot is, a koronavírus-járvány ellenére pedig idejében jön a folytatás - mert bizony a minap befutott a második etap első előzetese, plusz a premierdátum is.

A trailert maga Tim Cook Apple-vezér leplezte le a tegnapi Spring Loaded eseményen, az első képkockák alapján pedig bajszos főszereplőnk továbbra sem elsősorban a labdarúgásban való, enyhén szólva hiányos ismerteire támaszkodik az oldalvonalnál, hanem fene nagy szívére, és persze létező legkansasibb humorára.

Hirdetés

Ha eddig kimaradt volna a sorozat, és nekünk nem hiszitek el, hogy tényleg ennyire jó, úgy hátha meggyőz titeket az, hogy Sudeikis egyébként ezzel a szerepével ment jó nagyot a közelmúlt díjátadóin: a színészek céhének elismerése (SAG Awards) mellett Golden Globe-ot is kapott nemrég.

A Ted Lasso második évada 2021. július 23-tól lép pályára az Apple TV+-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)