Hirdetés

Pár nappal 100. születésnapja előtt elhunyt Betty White, az amerikai televíziózás ikonikus alakja

|

Betty White pályafutása során összesen hét Emmy-díjat és számos más elismerést szerzett.

Hirdetés

2021-ben sem maradtunk sajnos gyászhírek nélkül, és az év utolsó napjára is jutott belőlük egy: tegnap, azaz december 31-én kaliforniai otthonában 99 éves korában elhunyt Betty White, az amerikai televíziózás vitán felül legikonikusabb női alakja. 

White neve a hazai tévénézőknek leginkább az Öreglányok című szitkom sorozat miatt lehet ismerős, de számos más produkcióban is szerepelt, sőt egy idő után már producerként is dolgozott.

Hirdetés

Összesen hét Emmy-díjjal jutalmazták munkásságát, egyúttal ő az egyetlen női tévés, aki mindegyik vígjáték-kategóriában diadalmaskodni tudott. 2018-ban megkapta a leghosszabb ideig tévéképernyőn lévő nő Guinness-rekordját - egyébként a férfiak közül sem sikerült őt senkinek leköröznie. 

Betty White 2022. január 17-én ünnepelte volna 100. születésnapját, ennek alkalmából ő kerül a People magazin januári lapszámának címlapjára, az újságban pedig egy hosszabb interjút is leközölnek. Ebben White arról beszélt, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért ilyen idősen is ennyire jó egészségnek örvend. Végtelenül optimistának tartotta magát, elmondása alapján ezt édesanyjától örökölte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mikor a hosszú élet titkáról is kérdezték, viccből hozzátette, hogy próbál elkerülni diétája során mindent, ami zöld, és szerinte ez beválik. 

Betty White álmában, békésen hagyott itt bennünket. Nyugodjék békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)