Hirdetés

Pár percnyi újraforgatott jelenet kerül csak Az Igazság Ligája rendezői változatába

|

Zack Snyder egy interjúban mesélt az újonnan leforgatott jelenetekről és Jared Leto visszatérő Joker figurájáról is.

Hirdetés

Mióta Zack Snyder megerősítette, hogy a Warner Bros. zöld utat adott neki, hogy elkészíthesse saját, újragondolt változatát a meglehetősen lehangoló minőségben megjelent Az Igazság Ligájából, azóta érkeznek egyre izgalmasabb hírek a projektről. A rendező most egy meglehetősen hosszú interjúban mesélt kicsit arról, hogy mire számíthatunk az újraforgatással és izgalmas castinggal megtűzdelt rendezői változattól. 

Hirdetés

Eleinte csak arról volt szó, hogy a Snyder-cut néven emlegetett újragondolás a már dobozban lévő, ám Joss Whedon által félresöpört snittekre épül, ezután azonban elkezdtek érkezni a hírek, hogy a Warner megdobta a rendezőt egy combos költségvetéssel, amiből a ő elkezdett új jeleneteket forgatni. Ennek kapcsán a legizgalmasabb bejelentés az volt, hogy a 2017-es filmből teljesen hiányzó Joker is feltűnik majd az átalakított verzióban, melynek kedvéért Jared Leto is visszatér.

Snyder most a Beyond the Trailer nevű YouTube-csatornának adott interjút, amiben természetesen kitértek Az Igazság Ligájára is. Az újraforgatások kapcsán a rendező kifejtette, hogy ne számítsunk semmi világmegváltó jelenetre, ugyanis ezekből legfeljebb 4-5 percnyi kerül majd a négyórás filmbe.

A szó később Jokerre terelődött, valamint az őt megformáló Jared Letóra, aki a rendező elmondása alapján gyorsan kötélnek állt, miután megtudta, hogy nem egy az egyben az Öngyilkos Osztagban látott karakterét kell hoznia:

"Nem fogom elmondani, hogy mi történik ebben a kis jelenetben, de sok víz lefolyt a Dunán, mióta legutóbb láthattuk Jokert. Tehát ő egy... sokkal leharcoltabb Joker, azt hiszem ez a legjobb megfogalmazás."

A megjelenésig valószínűleg ennél már nem tudunk meg többet az új jelenetekről, pláne annak tükrében, hogy milyen rövidek lesznek. Az azonban mindenképp reményre ad okot, hogy a rendező kicsit átalakította a rajongók által nem éppen kedvelt Joker karaktert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)