Hirdetés

Parás pillanatokat mutat a Jurassic World: Világuralom legújabb trailere

|

A Jurassic Park veteránjai és a Jurassic World újoncai egyaránt felköthetik a gatyát az új filmben.

Hirdetés

Az idei év egyik legnagyobb mozis durranása egyértelműen a Jurassic World: Világuralom lesz, nem csupán azért, mert szerepelnek benne a franchise ikonikus alakjai, mint Jeff Goldblum, Sam Neill és Laura Dern, hanem a koncepciót tekintve is.

Elvégre ki ne szeretné látni, ahogyan az őslények újra elterjednek a Földön? Pláne ha a filmet a Jokerhez hasonlítja a rendezője, és ez lesz a széria eddigi leghosszabbja, szóval a dinoszauruszok iránt rajongóknak lesz mit nézni. 

Hirdetés

Míg az előző trailer esetében a nosztalgiára feküdtek rá a marketingesek, addig az újban inkább arra, hogy milyen hátborzongató pillanatokat tudnak okozni, életveszélyes szituációkat teremteni a dinók. Ide bizony Owen Grady (Chris Pratt) és Alan Grant (Sam Neill) együttes tapasztalata is kevés lesz, főleg annak fényében, hogy az új film sztárragadozója, a Giganotosaurus az eddigi legnagyobb és legfélelmetesebb ősgyík, amivel valaha találkoztak. Nézzétek meg ti is, hogy milyen ismert arcok és feszült jelenetek várnak rátok a nyár elején: 

A Jurassic World: Világuralom június 9-én rombol be a hazai mozikba, és jöhet a futás meg a sikítás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)