Hirdetés

Paris Hiltont szörnyen megviselte, ahogy a South Park ábrázolta

|

A celeb állítása szerint rossz hatással volt mentális egészségére Trey Parker és Matt Stone animációs sorozata.

Hirdetés

A Hilton szállodalánc alapítója, Conrad Hilton dédunokája már jóval a közösségimédia-platformok megszületése előtt úgy vonult be a köztudatba, mint a nő, aki azért híres, mert híres. A 42 éves Paris Hiltont tehát tulajdonképpen tekinthetjük akár a mai influenszerek előfutárának. Ismertségét tudatosan használta: modellkedett, valóságshow-kban, filmekben szerepelt, sőt még saját főzőműsora is volt a Netflixen.

Megosztó személyisége miatt azonban legalább olyan sokan imádják gyűlölni, mint ahányan rajonganak érte, emiatt egyáltalán nem meglepő, hogy a South Park alkotóinak célkeresztjébe került, akik egy teljes epizódot szenteltek neki, melyben a szexvideókat készítő celebeket (elsősorban Parist) parodizálták ki.

Hirdetés

Miután a szóban forgó részt (8. évad, 12. epizód: Stupid Spoiled Whore Video Playset), amelyben szinte mindegyik kislány a híresség bűvkörébe kerül bemutatták, Paris Hilton évekig úgy tett, mintha nem látta volna, nem tudná, hogyan jelenik meg benne, de új, önéletrajzi könyvében (Paris: The Memoir) beismeri, hogy bizony megnézte - írja a The Hollywood Reporter, és egyáltalán nem volt elragadtatva a látottaktól.

"A plakáton az arcomat lehetett látni és a mottót, hogy: 'Nézd meg Paris halálát!' Nem igazán zavart ez a fajta marketing, tisztában voltam vele, hogy miért döntöttek így. Csakhogy ugyanezt a jelzőt [hülye elkényeztetett kurva] használták Britney Spearsre, Christina Augilerára, Tara Reidre és mindazokra a kislányokra, akik rajongók voltak és ez sokkal jobban felzaklatott, mint bármi, amit rólam állítottak. Az is kiborított, hogy Tinkerbellt [Paris Hilton csivavája] az epizódban lelövik. Már a gondolatától is rosszul lettem. Szerepeltem pár durva tartalomban, de elképzelni sem tudom, hogy az ilyesmi honnan jön."

Paris Hilton azt is felhánytorgatta, hogy amikor egy újságíró közölte Matt Stone-nal, hogy a celeb egyáltalán nem reagált az őt rossz színben feltüntető South Park epizódra, akkor hallgatását a filmes annak a bizonyítékának tekintette, hogy a Hilton család sarja mennyire elbaszott.

"Valóban bizonyítéka az elbaszottságomnak, hogy nem akartam megnézni a rajzfilmjét, amiben lelövik a kutyámat, én meg ejakulátumot köhögök fel."

Ti mit gondoltok? Ezúttal talán túl messzire mentek az alkotók, vagy teljesen rendben volt a kérdéses epizód?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)