Hirdetés

Hatalmas, Batman tematikájú étterem nyílik Londonban

|

Úgy érezhetjük majd, mintha Gothamben lennénk.

Hirdetés

Világszerte egyre több tematikus étterem és kávézó nyílik, amik, ha jól csinálják meg őket, különleges hangulatukkal fokozzák a kajálás vagy kávézás élményét. Itthon is egymásra nyílnak a különböző franchise-ok elemeit néha megkérdőjelezhető módon felhasználó helyek, de egyik sem olyan ütős, mint a Park Row lesz London Sohójában.

Hirdetés

Az 1672 négyzetméteres pincehelységben öt étterem és három bár található, melyek mindegyike egyikét például Alfred Pennyworth inspirálta, és brit ételek találhatók a kínálatában, míg a The Penguin's Iceberg Lounge nemzetközi ételekkel, élő zenével várja a látogatókat. Harley Quinn japán omakase éttermet kap, és lesz egy Old Gotham City nevű koktélbár is. A kifinomultabb vendégek degusztációs menüt próbálgathatnak fejenként 120 fontért, ami most kb. 50 ezer forintnak felel meg.

Nem tudni még, pontosan mikor nyitják meg, de arra készülni kell, hogy egyik ága sem lesz olcsó. Viszont legalább mindent beleadhatnak az üzemeltetők, mivel a DC (illetve a Warner Bros.) támogatását élvezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)