Hirdetés

Parkolópályára tette Gina Carano Star Wars sorozatát a Disney

|

Rövidesen újabb élőszereplős sorozatokkal bővül a Csillagok háborúja univerzuma, de úgy fest, hogy a Rangers of the New Republic nem lesz közöttük.

Hirdetés

Tavaly decemberben a Disney tengernyi Marvel és Star Wars témájú tartalmat jelentett be mozifilmektől animációs és élőszereplős szériákig. Utóbbiakat kimondottan a Disney+ számára gyártja a szórakoztatóipari óriás, mert ezek hátán felkapaszkodva szeretné elorozni a koronát a streamingplatformok jelenlegi királya, vagyis a Netflix kobakjáról.

És bizony, a The Mandalorian első két évadának, a WandaVisionnek, valamint a The Falcon and the Winter Soldiernek köszönhetően szédületes tempóban zárkózik fel, hiszen már 103,6 millió előfizetőnél tart, holott sokkal később rajtolt, és kevesebb országban érhető el, mint a 208 millió előfizetőt számláló piacvezető.

Hirdetés

Abban, hogy még többet le tudjon faragni hátrányából a Disney+, nagy szerepe lesz majd a beharangozott Star Wars sorozatoknak is, amelyeket között ebben a cikkben állítottunk fel szubjektív sorrendet. Akkor még nagy reményeket támasztottunk a The Mandalorian spin-off Rangers of the New Republic elé is, amely vélhetően a Gina Carano által megformált Cara Dune köré épült volna, és több szereplési lehetőséget nyújtott volna olyan karaktereknek, mint Greef Karga (Carl Weathers) és Cobb Vanth (Timothy Olyphant). A minap azonban a Variety riportjából (mely alapvetően arra fókuszált, hogy tavaly nyáron, szép csendben kinevezték Dave Filonit a Lucasfilm vezetőségébe executive creative director poszton)  kiderült, hogy a szóban forgó sorozat nem áll aktív fejlesztés alatt.

Miután a Disney nem hosszabbított szerződést a közösségi médiás bejegyzéseivel nagy vihart kavart Gina Caranóval bizonytalanná vált a produkció jövője. Bár az, hogy volt munkaadója Emmy-díjra jelöltetné a harcművészből lett színésznőt, akár arra is utalhat, hogy nem romlott meg végérvényesen a felek között a viszony, és idővel visszafogadhatják Caranót, akárcsak korábban az átmenetileg kegyvesztetté vált James Gunn filmrendezőt. Ha mégsem békülnek, akkor vagy alapos átdolgozás (új központi karakter, akit talán más szériákban vendégszerepeltetve építenek fel), vagy kasza lesz a Rangers of the New Republic sorsa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)