Hirdetés

Patrick Stewart és Kevin Feige hosszasan tárgyaltak X Professzor esetleges felbukkanásáról

|

Döntés is született, aminek sok rajongó nem fog örülni.

Hirdetés

Patrick Stewart nemrég elárulta, hogy bizony pár hónapja összedugták a fejüket Kevin Feige-vel, a téma pedig természetesen az volt, hogy Stewart karaktere,  Charles Xavier, azaz X Professzor felbukkanhat-e esetleg a jövőben a Marvel filmes univerzumon belül. A jogi háttér ugyebár adott, hiszen a Disney bekebelezte a Foxot, hozzájuk kerültek a filmes jogok, és már tudjuk, hogy dolgoznak is X-Men és Fantasztikus Négyes mozikon.

Hirdetés

A találkozó híre természetesen azonnal felpörgette a rajongók fantáziáját, de Stewart gyorsan lehűtötte a kedélyeket: eldöntötte ugyanis, hogy ő már biztosan nem tér vissza többé a filmvásznon X Professzor szerepében. Hozzátette azonban, hogy egyébként szívesen beleült volna még egyszer abba az ikonikus tolószékbe, de a Logan mindent megváltoztatott. Szerinte ugyanis a 2017-es Logan mozi tökéletes búcsú volt számára és Hugh Jackmannek is. Ismét felidézte a film egyik gálavetítését, amelyen együtt vettek részt Jackmannel, és az utolsó képsorok alatt egymás kezét fogva könnyezték meg a hosszú ideje hozzájuk nőt karaktereket.

Ezek után pedig teljesen érthető, hogy ő már nem akar visszatérni, Feige-nek tehát úgy X Professzort kell keresnie - már amennyiben a karakter egyáltalán felbukkan majd az új X-Men filmben, aminek egyelőre még a címét sem ismerjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)