Hirdetés

Patrick Stewart reagált arra, hogy mindenki őt véli felfedezni a Doctor Strange 2 trailerében

|

X Professzor megjelenéséről rejtélyesen fogalmazott Sir Patrick Stewart, akinek a visszatérése a Doctor Stange 2 egyik nagy dobása lehet.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaúttal nagyot húzott a Marvel abból a szempontból, hogy megnyitotta a multiverzumot az MCU filmjei előtt, de nem félt korábbi, az egységes mozis világ előtti feldolgozásokból sem karaktereket meríteni. Minden jel arra mutat, hogy a témájában nagyon hasonló Doctor Strange az őrület multiverzumában ezen az úton halad tovább, a Super Bowl alatt bemutatott előzetese nem más visszatérésre utalt, mint X Professzoréra, akit Sir Patrick Stewart játszott el a Fox-féle adaptációkban (James McAvoy pedig az ifjabb kiadását). A szerepről természetesen a színészt is megkérdezték, aki szándékosan nem túl egyértelmű választ adott.

Hirdetés

Mivel a Charles Xaviert hét filmben és két játékban megszemélyesítő Stewart arcát nem láthattuk a Doctor Strange 2 trailerében, a színész úgy gondolja, a visszatérésére tett hallható utalás egyáltalán nem bizonyít semmit.

"Tudod, vannak, akik utánozzák a hangomat, egészen azóta, hogy hatvan éve először színre léptem. Szóval ezért igazán nem tartozom felelősséggel"

- mondta a kedvcsinálóról.

A 2020-ban egy másik legendás karakteréhez visszatérő színész korábban egyébként elmondta, hogy az MCU fejlesztését egyengető Kevin Feige-vel is tárgyalt, de végül úgy döntött, nem vállalja többször Charles Xavier megformálását. Akkor azt mondta, a Logan tökéletes lezárást adott a X Professzornak, ezért inkább nem térne vissza hozzá, de nem kizárt, hogy azóta meggondolta magát. Ráadásul a multiverzum koncepciója lehetővé teszi, hogy némileg más karakterként tekintsen erre a változatra, sőt mivel ezúttal az Illuminati tagjaként jelenne meg, akár a korábbitól eltérően is játszhatna Stewart.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Doctor Strange az őrület univerzumában lehetséges szereplőgárdájáról rengeteg más szálon megy a találgatás - mi is elmélkedtünk erről nemrég. A rajongói tippek alapján megkérdezték az esetleges szerepléséről Ryan Reynoldsot is, aki talán nem a legmeggyőzőbb módon tagadta, hogy részt venne a produkcióban. De Andrew Garfield rendkívül hosszúra nyújtott, a Pókember: Nincs hazaút kapcsán folytatott félrevezető kampánya után már nehéz elhinni a korábbi feldolgozásokban megjelenő színészeknek, hogy nem csatlakoznak az MCU-hoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)