Hirdetés

Patrick Stewart végre elárulta, hogy valóban ő hallható-e a Doctor Strange 2 trailerében

|

A legendás színész legutóbbi nyilatkozatakor még mismásolt, most változott a helyzet.

Hirdetés

A Doctor Strange az őrület multiverzumában folytatja azt, amit a Marvel megkezdett a WandaVision és a Loki sorozatokkal, valamint a Pókember: Nincs hazaúttal, vagyis egyre szélesebbre tárja a multiverzum kapuit, mindeközben pedig a nosztalgiának is adózik. Nem csoda hát, hogy sokan felkapták a fejüket rá, amikor a film Super Bowlra időzített új előzetesének egyik jelenete X Professzor, azaz Sir Patrick Stewart visszatérését vetítette előre. Bár maga a színész azt nyilatkozta, hogy a trailerben hallható utalás nem bizonyít semmit, azóta változott a véleménye. 

Hirdetés

Miközben a már említett kedvcsináló szinkronos változatban is megtekinthetővé vált (és a karaktert az X-Men filmekben szinkronizáló Horányi László is visszatért benne azért a fél mondatért), Stewart változtatott az álláspontján és a Jake's Takes-nek adott interjújában elmondta, hogyan élte meg azt, hogy a Super Bowl alatt felrobbant az internet és mi a helyzet az ő nyúlfarknyi felbukkanásával: 

"Kikapcsoltam a telefonomat, amikor ez történt, így nem hallottam semmit. Csak másnap reggel ébredtem fel, amikor ránéztem a telefonomra, és láttam, hogy válaszokkal bombáznak. A PR-embereim küldtek nekem reakciókat, amelyeket részletesen kifejtettek és továbbítottak nekem."

"Valójában nem ismertem fel a saját hangomat. Másképp hangzott. Nem tudom, hogy megfáztam-e akkoriban, vagy valami más, nem tudom. Meglepődtem - és csak a vállam hátulját és azt hiszem, a fülcimpámat látták, semmi mást -, hogy ennyi összefüggést találtak. De örültem [a reakcióknak]".

Sir Patrick Stewart azt is elárulta, hogy szerinte miképpen nézne ki Doctor Strange és X Professzor első találkozása a Marvel Filmes Univerzumon belül: 

"X Professzor rendkívül óvatos és körültekintő lenne, és talán kissé bizonytalannak érezné magát. Mert van valami, ami potenciálisan veszélyes ebben az emberben. Azt hiszem, ez arra ösztökélné Xavier professzort, hogy résen legyen."

A Doctor Strange az őrület multiverzumában május 6-tól lesz látható a hazai mozikban és ha csak addig a Marvel nem fog még többet felfedni a film titkaiból, akkor a premierig be kell érnünk ennyivel.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)