Hirdetés

Patty Jenkins rendezőnő végre megtörte a csendet a Wonder Woman 3 kapcsán

|

Tényleg a kukában landolt a Wonder Woman 3? Patty Jenkins is nyilatkozott a felröppent pletykák után.

Hirdetés

Nagyjából egy héttel azután, hogy a The Hollywood Reporter robbantotta a bombát, és beszámolt arról, hogy értesülései szerint búcsúzhatunk Wonder Womantől, Aquamantől, és Henry Cavill is feleslegesen tért vissza a DCEU-ba, majd a DC Studios élére állított James Gunn közölte, a híresztelések egy része csúsztatás, egy része pedig konkrétan baromság. Ezt követően egy twitteres vita után Gunn még azt is kijelentette, hogy "Superman hatalmas prioritást élvez, ha nem a legnagyobbat", vagyis Henry Cavill DC-s jövője miatt mégsem kell aggódnunk.

De mi a helyzet a Wonder Woman 3-mal, amit már jó rég bejelentettek, és amit Patty Jenkins rendezőnőnek kellene leszállítania? Most erről adott ki egy nyilatkozatot a lehető legilletékesebb fél.

Hirdetés

Jenkins egy elég hosszú nyilatkozatban mesélte el, hogy épp a Wonder Woman 3 miatt hagyta ott a következő Csillagok háborúja-mozi, a Star Wars: Rogue Squadron előkészítő munkálatait, mivel rájött, nem lesz elég hamar kész vele, és nem akarta tovább halogatni a harmadik Wonder Woman-filmet. Ekkor a Lucasfilm illetékesei arra kérték, ha végzett a DC-nél, térjen vissza a messzi-messzi galaxisba, dolgozzon tovább a Rogue Squadronon, amire a rendezőnő rá is bólintott. Egyáltalán nem halott tehát ez a projekt, sőt Jenkins jelenleg is aktívan dolgozik rajta - nem tudja ugyanakkor biztosan megmondani, hogy egyszer el fog-e készülni a film, avagy sem.

Ezt követően rátért a friss pletykákra, miszerint a Wonder Woman 3 kukázásra került, és ez neki köszönhető, illetve konkrétan ő hagyta ott a projektet. Kategorikusan kijelentette, hogy ez nem igaz, sosem lépett le, sőt nyitott volt a stúdió részéről érkező bármilyen kérésre. Úgy érezte viszont, hogy ő személy szerint semmit sem tud tenni, a DC-nél most hatalmas változások történnek épp, amikre nincs semmiféle ráhatása, nélkül fogja a nehéz döntéseket meghozni a stúdió.

Ezt követően még hosszasan dicsérte a stábot, Gal Gadotot, valamin a Wonder Woman-rajongókat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Nem sokkal Jenkins nyilatkozata után a DC filmes részlegének új feje, James Gunn is reagált, aki abszolút támogatásáról biztosította a rendezőnőt, és nem győzte hangsúlyozni, hogy a közöttük lezajlott minden interakció végtelenül professzionális és kellemes volt, szó sincs tehát összetűzésről vagy haragról.

Bár nem lett ez továbbra sem konkrétan kimondva, nagyon úgy tűnik, hogy tényleg keresztet vethetünk a Wonder Woman 3-ra, ha viszont hiszünk a rendezőnő szavainak, ez nem Jenkinsen múlott, egészen egyszerűen a DC Studios szeretne teljesen más irányba menni a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)