Hirdetés

Paul Bettany rá gondolt, amikor a WandaVision várható meglepetésszereplőjére utalgatott

|

Nemrég azt mondta, mindig is vele akart dolgozni. Izé... ba dum tss?

Hirdetés

Figyelem, a cikk spoilereket tartalmaz a WandaVision 8. epizódjának cselekményével kapcsolatban!

Hacsak nem egy duplacsavarnak szánta, Paul Bettany a Good Morning Americában elárulta, kire gondolt, amikor pár hete azt nyilatkozta: van még egy leleplezetlen karaktere a WandaVisionnek.

"Egy olyan színész, akivel egész életemben együtt akartam dolgozni. Lenyűgözőek a közös jeleneteink, egyedülálló és kirobbanó a köztünk lévő kémia" - mondta február középen az Esquire-nek.

Hirdetés

Azóta lefutott a sorozat nyolcadik epizódja is, melynek stáblistás jelenetében nem más bukkant fel, mint a fehér Vízió. Ekkor már sejteni lehetett, hogy Bettany valójában csúnya játékot űzött velünk. Egyelőre ez be is igazolódott, ugyanis a GMA-ban a színész bevallotta:

igazából magára célzott.

"Mikor elkezdtek tippelgetni Benedict Cumberbatchre vagy Patrick Stewartra, úgy voltam vele, »úristen, de jó ötlet«, csakhogy nagyot fognak csalódni, mikor rájönnek, hogy én leszek az" - mesélte a műsorban Bettany.

A WandaVision fináléja március 5-től lesz elérhető a Disney+-on. További évadokra ne nagyon számítson senki se, legalábbis jelen állás szerint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)