Hirdetés

Tegnap volt Paul Rudd születésnapja, senki sem tudja, hogy hányadik

|

A Hangya sosem öregszik, legalábbis ez a legenda járja az internetet.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumának hangyája tegnap ünnepelte 51. születésnapját (legalábbis az anyakönyve szerint). Ez volt az az alkalom, aminek hatására a fél internet elkezdett a korával viccelődni, tekintettel a színész fiatalos külsejére. Paul Ruddból egy mém lett, de a legjobb fajta: mindenki azon élcelődik, hogy ez az ember sosem öregszik.

Hirdetés

Maga Rudd egyébként nem tölt túl sok időt a közösségi oldalakon, így alapvetően nincs annyira képben a mémhelyzettel, de már kérdezz-felelek paneleken is előjött a téma, és akkor meglehetősen jót mulatott ezeken a poénokon.

De nem Amerika Kapitány az egyetlen, aki felköszöntötte kollégáját, mások is megtették ezt itt, itt, itt, itt és itt, miközben nem mulasztottak el élcelődni a színész életkorán. Utólag mi is boldog szülinapot kívánunk neki, és reméljük, ha erre jár, elárulja a titkát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)