Hirdetés

Battlestar Galactica reboottal jön az NBCUniversal streaming szolgáltatása

|

Tovább élesedik a streaming piac, pár hónap múlva egy újabb nagy játékos jelenik meg a palettán.

Hirdetés

Gombamód szaporodnak a streaming szolgáltatások: miközben olyan nagyágyúk, mint a Netflix és az HBO GO folyamatosan bővülnek, valamint egyre többet tudunk meg a Disney+-ról is, olyan új trónkövetelőket jelentenek be, mint az Apple TV+ vagy éppen az NBCUniversal újdonsága.

Hirdetés

Az NBCUniversal streaming platformja a Peacock névre hallgat és 2020 áprilisában rajtol el számos eredeti tartalommal és már bejáratott, közönségkedvenc címekkel - az előbbiekre egy példa Sam Esmail (Mr. Robot) új projektje, a Battlestar Galactica reboot, de olyan szériákat is újragondolnak majd, mint a Saved by the Bell vagy a Punky Brewster, valamint lesznek filmek is, mint a Psych 2: Lassie Come Home. Annak sem kell aggódnia, aki a Syfy-féle Battlestar Galacticát akarja majd nézni, ugyanis ez is fel fog kerülni. 

A Peacock állítólag 15 ezer órányi tartalommal fog elrajtolni jövő áprilisban és bár az árazás egyelőre még nem ismert, az biztos, hogy lesz ingyenes, de reklámokkal megpakolt, valamint reklámmentes előfizetési lehetőség is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)