Hirdetés

Pedro Pascal csak úgy halmozza a jobbnál jobb szériákat

|

Úgy tűnik, a The Last of Us és A mandalóri főszereplője garancia a sikerre.

Hirdetés

Ha esetleg nem tudtátok volna, jelenleg fut egy a The Last of Us című széria az HBO Maxon, amiben A mandalóri főszereplője játssza mindenki kedvenc apafiguráját, Joelt. Pedro Pascal így egy újabb sikeres szériát tudhat a háta mögött.

A színész neve lassan egybeforr a garantált sikerrel: Trónok harca, A mandalóri, The Last of Us. Mind korszakalkotó szériák, mind remekül szerepeltek a kritikusoknál.

Hirdetés

Pascal jelenleg még egyetlen olyan sorozatban sem alakított főszereplőt, aminek 89% alá esett volna a Rotten Tomatoes-átlaga. Ha mellékszerepekről van szó, van azért egy szégyenfoltja a Boba Fett könyve formájában, de ott ő csak másodhegedűst játszott, így ezt megbocsátjuk neki (egyébként is azok az epizódok futottak a legjobban, melyekben ő szerepelt).

A színész listájában a Boba Fett áll a legalacsonyabban, 66 százalékon, amit a 89 százalékos Narcos követ, melyben Javier Penát alakította három évadon keresztül. A The Last of Us második része már látható az HBO Maxon, ha kíváncsiak vagytok, miért érdemelt ilyen magas pontszámokat, nézzétek meg hamar!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)