Hirdetés

Pedro Pascal és Ethan Hawke meleg cowboyokat játszanak új, díjesélyes filmjükben

|

Pedro Almodóvar újdonságának plakátja olyan, mintha paródia lenne, pedig elvileg nem az.

Hirdetés

Pedro Pascal jelenleg Hollywood egyik legnépszerűbb színésze olyan nagy sikerű alkotásoknak köszönhetően, mint a The Last of Us és A Mandalóri, Ethan Hawke pedig a nézők egyik általános kedvence, aki az utóbbi két évben olyan alkotásokban bukkant fel, mint a Holdlovag, Az Északi és a Fekete telefon.

Önmagában már az is izgalmasan hangzik, ha ők ketten szerepelnek egy projektben, de ha hozzáadjuk a képlethez a sajátos stílusú spanyol rendezőt, Pedro Almodóvart (Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén, Párhuzamos anyák), akkor még inkább kíváncsiak vagyunk rá, hogy mit sikerül ebből a különleges együttműködésből kihozni. 

Hirdetés

Hamarosan kiderül, hogy mire számíthatunk tőlük, mivel a Strange Way of Life című rövidfilm meghívást kapott a 76. Cannes-i filmfesztivál hivatalos programjába, itt fogják megtartani a világpremierjét. A körülbelül félórásnak ígérkező western középpontjában állítólag két férfi, Silva (Pedro Pascal) és egy Jake (Ethan Hawke) találkozása áll, akik 25 év után futnak össze újra, miután korábban bérgyilkosként keresték a kenyerüket. Silva azért lovagol el a már seriffként dolgozó Jake-hez, hogy megújítsa a barátságukat, de utóbbi sejti, hogy ennél sokkal többről van szó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Almodóvar - akit eredetileg a Túl a barátságon rendezésére néztek ki - ezt a queer westernnek titulált kisfilmet a Jake Gyllenhaal és Heath Ledger főszereplésével készült filmre, valamint a zsánerre adott válasznak nevezte. A rendező szerint lesz benne leszámolás is, de a történet nagyon bensőséges, és a maszkulinitás az egyik fő témája. Maga Hawke osztotta meg az első posztert az alkotásból: 

Hogy a májusi filmfesztivál után hol és mikor lesz látható a Strange Way of Life, azt egyelőre nem tudni. Ti meg fogjátok nézni, ha lesz rá lehetőség?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)