Hirdetés

Pedro Pascal gyakorlatilag vakon alakítja A Mandalóri címszerepét

|

A színész most elmondta, nem csak végtelenül kellemetlen hordani a jelmezt, de még csak rendesen ki sem lát belőle.

Hirdetés

Pedro Pascal most épp a The Last of Us sorozat Joeljeként próbálja meg Ellie bőrét menteni, de ne feledjük, hogy hamarosan újra páncélba fog bújni, hiszen vészesen közel van már A Mandalóri (The Mandalorian) harmadik évadának premierje is a Disney+-on. Ennek kapcsán most az Empire magazin beszélgetett el a chilei származású színésszel, Pedro Pascal pedig nem finomkodott az interjú során.

Szóba került ugyanis az is, hogy mennyire kényelmetlen az a jelmez, amit a címszereplőnek folyamatosan hordania kell a szériában.

Hirdetés

Pascal szerint az egész olyan, mintha egy tetőtől talpig érő kesztyűt húznának rá, amit teleaggatnak súlyokkal. Mindezek tetejében ráadásul gyakorlatilag a színész semmit sem lát, szinte lehetetlen kilátni ikonikus sisakjából. Persze a kellékesek megtettek mindent azért, hogy kicsit kényelmesebb legyen a forgatás, de Pascal elmondása alapján így is nagyjából vakon kell lehoznia a jeleneteket - hogy a dolog még rosszabb legyen, még a lélegzete is bepárásítja a sisakot. 

Mindezek ellenére azonban Pascal azt is kiemelte, hogy abban a pillanatban, mikor felkerül rá a jelmez, hatalmasnak, veszélyesnek érzi magát. Valószínűleg sokunkat kárpótolna ez az érzés az összes kellemetlenségér, ami egy ilyen maskarával jár. 

A Mandalóri harmadik évada március 1-jén fog elstartolni a Disney+-on.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)