Hirdetés

Pedro Pascal kalapáccsal fenyegeti kollégáját és fertőzöttel táncol

|

A The Last of Us főszereplője fogja vezetni a szombati Saturday Night Live-ot, és láthatóan imádja a feladatát.

Hirdetés

Pedro Pascal lett az internet aktuális kedvence, köszönhetően a The Last of Usban nyújtott parádés alakításának. A színész természetesen a második évadban is visszatér, de azelőtt még láthatjuk majd A Mandalóri 3. szezonjában egy Ellie-nél alacsonyabb és jóval zöldebb, ugyanakkor sokkal idősebb gyermeket pesztrálva.

A két apaszerep között pedig Pascal beugrik a Saturday Night Live műsorába, hogy a február 4-én esedékes adást ő vezethesse le. Ennek persze megvannak az akadályai: például ha az egyik stábtag gombafertőzésben szenved, és a színész eggyé válik az általa megformált karakterrel.

Hirdetés

Az SNL következő epizódját beharangozó kedvcsinálóban láthatóan mindenki nagyon élvezte a szerepét. Matt legalábbis teljes átéléssel kattogott az új házigazdát látva:

Egyébként nincs mitől tartania senkinek, mivel Matt, az SNL legújabb zombi munkatársa, tök jól összeszokott Pascallal. A találkozásunk utáni percekben például már TikTok táncokat vettek fel:

@nbcsnl

♬ original sound - Saturday Night Live - SNL
Hirtelen nem tudjuk, hogy sírjunk-e vagy nevessünk, de annyi biztos, hogy a szombati buli izgalmasnak ígérkezik.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)