Hirdetés

Pedro Pascal szerepet kapott a Gladiátor 2-ben, és a Stranger Things közkedvelt színésze is csatlakozhat hozzá

|

Nem tudni még, hogy bármelyikük gladiátort alakít-e.

Hirdetés

Ridley Scott érkező Gladiátor folytatása egyre izgalmasabbnak tűnik, legalábbis a stáblista szempontjából. Az már biztos, hogy Paul Mescal, Danzel Washington és Barry Keoghan viszik majd a főbb szerepeket, de a Variety jelentése két további, ismert arcot tűzött a projekthez.

A hírek szerint Connie Nielsen is tárgyal korábbi szerepéről, de a Stranger Things legutóbbi évadának csillaga, mindenki kedvenc metálistene, Joseph Quinn is csatlakozhat a csapathoz. Mellette egyébként a The Last of Us és Star Wars rajongók kedvenc apukájával, Pedro Pascallal folytatott tárgyalások is az utolsó fázisba léptek.

Hirdetés

Nielsen esetében a helyzet egyszerű: a 2000-es eredetiben ő alakította Russell Crowe párját, Lucillát, és ezt a szerepet kaphatja meg ismét, ha a szerződéseket véglegesítik. Quinn Caracalla császár szerepét kaphatja, míg Geta császárt Keoghan játssza. Azt egyébként még mindig nem tudni, hogy Washington kit alakít, de Mescal lesz az új főszereplő, aki Crowe karakterének fiát, Luciust hozza majd a képernyőkre. Pascal lehetséges szerepe szintén nem ismert.

Túl sok részletét még nem kaptunk a cselekménnyel kapcsolatban, de ez talán még korai is lenne. A Paramount 2024. november 22-re tervezi a premiert, így még bőven van idejük kiszórni a fontosabb részleteket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)