Hirdetés

Nem mindig Pedro Pascalt láthatjuk a The Mandalorianban

|

Sőt, a negyedik rész során egyáltalán nem volt jelen a forgatáson.

Hirdetés

Már Az ébredő Erőnél is sajnáltuk Gwendoline Christie-t, hogy bár ő alakította Phasma kapitányt, mivel sosem vette le a sisakját, akárki lehetett a páncél alatt. Hasonló a helyzet a The Mandalorian központi figuráját játszó Pedro Pascallal, akinek karaktere elvből nem mutathatja meg az arcát mások előtt, és eddig még akkor sem bizonyosodhattunk meg arról, hogy őt rejti az öltözék, amikor egyedül volt.

Hirdetés

A negyedik részt rendező Bryce Dallas Howard elmondta, Pascal nem vett részt a forgatáson, mert a Broadway-en játszott a Lear királyban. Két dublőrje, Brendan Wayne (aki egyébként John Wayne unokája) és Lateef Crowder ugrottak be helyette, és csak a szinkronon dolgozott végül. Mindhárman folyamatosan konzultálnak, hogy összehangolják mozgásukat, és a nézők számára ne legyen észrevehető, hogy más viseli a jelmezt. Mi nyilván tényleg nem vettük volna észre, ha nem mondják, és bizonyára senkinek sem tűnt fel, de jó ezt tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)