Hirdetés

Penge alkotója mintha azt sugallná, hogy nem kell hosszú éveket várnunk az új filmre

|

Ez ugyebár az a Blade mozi, amelyben nem Wesley Snipes, hanem már az Oscar-díjas Mahershala Ali lesz a főszereplő.

Hirdetés

Marv Wolfman, Penge kitalálója egy Facebook-posztban nemcsak hogy elhintette, konkrétan le is írta, hogy 2022 az új, immáron Mahershala Ali főszereplésével készülő és a Marvel Moziverzumban játszódó film éve lesz.

A képregényíró szóban forgó posztja elsősorban arról szól, mennyire örül, hogy a szintén őhozzá fűzhető Cyborg és Deathstroke hamarosan újra felbukkanhat a Zack Snyder: Az Igazság Ligájában. Mondandóját így zárta, összefoglalva saját karakterei közelmúlt- és jövőbeli élőszereplős pályafutását:

"Tavaly a Végtelen Világok Krízise. (Az Arrowverse-sorozatok legutóbbi crossover eseménye - a szerk.) Jövő héten Az Igazság Ligája. Jövőre pedig Penge. És még mások is érkeznek..."

Hirdetés

A 2019-ben bejelentett új Penge forgatása a pletykák szerint akár idén elrajtolhat. Alinak olyannyira szívügye a projekt, hogy maga jelentkezett be a szerepre a Marvelnél - igaz, a vámpírvadász korábbi megformálója, Wesley Snipes sem zárkózna el a visszatéréstől, már ha erre a Marvel Studiosnál is igényt tartanának, Snipes szerint ugyanis a szerepet hozzá kötik az emberek.

Kevin Feige stúdióvezér egyik friss nyilatkozata értelmében arra nem sok esély van, hogy az új Penge is magas korhatár-besorolással készüljön, Feige szerint ugyanis az MCU-ba készülő Deadpool 3-on kívül más címnél egyelőre nem érzik úgy, hogy az alacsonyabb besorolás bármiben is akadályozza őket.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a Penge-film fixen alacsonyabb korhatárkarikával készül, ahogy a 2022-es premiert sem vehetjük még hivatalosnak - főleg nem egy világjárvány alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)