Hirdetés

Hiába szeretnénk, egyelőre nem készül új Penge film

|

A New York Comic-Conon indult útjára a pletyka, hogy visszatér a filmvászonra Penge karaktere, a Marvel viszont hamar cáfolta a híreszteléseket.

Hirdetés

Akármennyire is szeretne Wesley Snipes visszatérni a nagy sikerű Penge szerepéhez, a Marvel egyelőre nem tervezi, hogy saját filmet készítene a karakternek. Ettől függetlenül nem kizárt, hogy máshol feltűnik egyik kedvenc vámpírvadászunk.

Az új filmről szóló pletyka akkor kapott szárnyra, amikor Kate Beckinsdale mesélt a New York Comic-Conon arról az esetről, amikor az Underworld készítői megkeresték a Marvelt egy Penge crossover ötletével. Beckinsdale szerint azért mondtak nemet, mert ők maguk is készültek valamire a karakterrel kapcsolatosan, ami után a riporterek az első adandó alkalommal megkérdezték a Marvel Studios vezetőjét is a dologról.

Kevin Feige a Doctor Strange egy 15 perces előzetesének vetítése után ismertette csapata álláspontját, ami nem változott az Underworld készítőinek adott válasz óta, tehát még mindig szeretnének valamit kezdeni Pengével.

"Tudjátok, ezzel a filmmel [a Doctor Strange-dzsel] az univerzum egy másik szögletébe látogatunk, ahol érdekes lehetőségek vannak [Penge] számára, hogy felbukkanjon. Az összes filmmel, Netflix sorozattal és ABC sorozattal olyan sok lehetőség van, hogy megjelenjen egy-egy karakter - ahogy Szellemlovas is tette A SHIELD ügynökeiben -, hogy ahelyett, hogy más stúdiókkal csinálnánk valamit, inkább kitalálunk magunk valami menő dolgot"

 - mondta a Marvel Studios feje.

Feige hozzátette, hogy konkrét tervük nincs még Penge újbóli felbukkanására, pedig az utolsó élőszereplős film már több mint egy évtizede került a mozikba.

Ti milyen formában látnátok viszont szívesen a vámpírvadászt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)