Hirdetés

Pörgős és nyomasztó előzetesen a Train to Busan folytatása

|

A Train to Busan Presents: Peninsula címet viselő második rész jó pár évet ugrik a történetben, és már a zombiapokalipszis utáni világot mutatja be. Nem kellemes hely, most szólunk.

Hirdetés

A zombifilmek rajongóinak bizonyára nem kell bemutatni a Train to Busant, ami a magyar mozikba Vonat Busanba - Zombi expressz címen látott napvilágot. Mivel ez a koreai film kifejezetten jól sikerült darab volt, ami nem csak az agyatlan trancsírozásra feküdt rá, de az emberi jellemeket is hitelesen festette le, így kritikailag és anyagilag is sikeres lett, nem is volt kérdés, hogy jön a folytatás, ami az első előzetes alapján dúskál majd az akcióban.

Hirdetés

Ezúttal is Sang-ho Yeon foglalja el a rendezői széket, viszont a szereplőgárda teljesen lecserélődött, ami nem véletlen. Az alkotók is elmondták, hogy a Train to Busan Presents: Peninsula nem egy effektív folytatás lesz, hanem ugyanabban a világban mesél el egy másik történetet (mint mondjuk a 28 nappal és héttel később sztorija). 4 év telt el a vonatos incidens óta, és ahogy az előzetesben is láthatjuk, Koreából nem sok maradt, miután a zombijárvány végigsöpört az országon. 

A trailer alapján az akció ezúttal sem marad el, és valószínűleg az emberi természet újabb mélypontjait és magaslatait láthatjuk majd, ahogy a félszigeten ragadt túlélők az életükért küzdenek. 

Nektek eddig hogy tetszik a Peninsula? Szerettétek az első rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)