Hirdetés

Pennyworth - új trailert kapott a Batman komornyikjáról készülő sorozat

|

Alfred izgalmakkal teli múltját ismerhetjük meg az Epix szériájában.

Hirdetés

A Gotham producere, Bruno Heller álmodott meg egy szériát az Epixre, amelynek középpontjában Bruce Wayne inasa, Alfred Pennyworth áll. Csakhogy ezúttal nem az őszhajú, idősödő változatra és nem is a Sean Pertwee által zseniálisan hozott középkorú kiadásra kell gondolni, hanem a karakter mozgalmas, drámával és akcióval teli fiatalkorát ismerhetjük meg. 

Hirdetés

A tíz részesre rúgó sorozat sztorija szerint a brit hadseregnek szolgáló Alfred (Jack Bannon - Kódjátszma, Harag) leszerel és saját vállalkozásba kezd a magánbiztonság területén, így sodorja össze a sors a fiatal milliárdossal, Thomas Wayne-nel (Ben Aldridge - Fleabag, Az uralkodónő) a 60'-as évek Londonjában. Alfrednek azonban meg kell birkóznia énjének két eltérő oldalával: a jószívű fiúval, aki valaha volt és a hidegvérű gyilkossal, akivé válnia kellett. Az új trailer segít elképzelni, hogy mi vár ránk a sorozat folyamán: 

A Pennyworth július 28-án debütál az Epixen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)