Hirdetés

Péntek 13 reboot - törölték a készülő filmet

|

Rengeteg halogatás után végül úgy döntött a Paramount, nincs szüksége a világnak még egy Péntek 13 mozira.

Hirdetés

Még nagyon az elején járt a Péntek 13 reboot projektje, a stáb a legutóbbi infók szerint épp szereplőket válogatott. Volt szó arról, hogy tavasszal megkezdődhet a forgatás, de ebből úgy néz ki, már nem lesz semmi.

Érdekes módon azt beszélik, hogy a törlést részben a Körök gyenge startjának köszönhetjük. Samara visszatérése a nyitó hétvégén keveseket csábított moziba, összesítve 28,5 milliós bevételt sikerült hoznia világszerte. Mivel a két horrorfilmmel a Paramount ugyanazt a közönséget célozta, belsős források szerint a fejesek úgy ítélték, ha az nem kellett, a Péntek 13 sem fog. 

A forgatókönyv szerint a '80-as évekbe utaztunk volna vissza, hogy megismerjük Jason családját. A reboottal új fejezet nyílt volna a sorozat történetében, egy alternatív sztoriszálat terveztek a készítők.

Az ehhez nem, de általánosságban a franchise-hoz kapcsolódó játék azért jön. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)