Hirdetés

Visszatérhet a mozivászonra a Péntek 13?

|

Korunk legnagyobb horrorstúdiója szívesen lehelne új életet a franchise-ba.

Hirdetés

A Blumhouse Productions olyan filmeket hozott tető alá 2017-ben, mint a Split, vagy a Get Out!, most pedig épp az Insidious, The Last Key kerül mozikba. Ennek kapcsán kérdezték a stúdió alapítóját, Jason Blum-ot, az interjú során pedig egy érdekes téma is felmerült.

Hirdetés

Arra a kérdésre, hogy melyik franchise-t támasztaná még fel, Blum azt mondta, hogy a Péntek 13-at mindig is nagyon szerette volna, de eddig nem volt rá lehetőség, viszont nagyon reméli, hogy valamikor lesz. A Blumhouse jelenleg egy Halloween filmen dolgozik, ami kifejezetten ambiciózusnak hangzik, a premier után pedig azt is megtudjuk, mennyire megy nekik a régi franchise-ok feltámasztása.

A dolgot persze bonyolítja, hogy A Blumhouse jelenleg a Universal égisze alatt tevékenykedik, Jason Vorhees jogai pedig a Paramountnál vannak. Persze semmi sem lehetetlen, és látva, hogy a hibái ellenére milyen népszerűvolt a Friday the 13th játék, simán benne van, hogy összehoznak valamit a srácok.

Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)