Hirdetés

Persze, hogy feldolgozták az orosz-ukrán háborút is a South Parkban

|

Talán nem lepődtök meg ha eláruljuk, Putyin férfiasságával van baj, ezért kezdett háborúzni.

Hirdetés

A South Park visszatért a régi recepthez, ami azt jelenti hogy minden 20-25 perces epizód egy-egy önálló történetet mesél el, pontosan úgy, mint a régi szép időkben. Ennek is köszönhető, hogy a sorozat rendkívül gyorsan tud reagálni a valós eseményekre. Például arra, hogy kitört az orosz-ukrán háború, a készítők pedig természetesen megfejtették, hogy mi áll az indulatok mögött.

A szerdai epizód a Vissza a hidegháborúba címet kapta, a készítők pedig természetesen az orosz elnököt, Vlagyimir Putyint vették célba vele. A sztori Butters díjugrató versenye köré épül fel, ahol a legnagyobb kihívója egy orosz származású versenyző. Figyelem, a továbbiakban spoileresek leszünk, ebben a tudatban olvassatok tovább!

Hirdetés

A szóban forgó rész végén Buttersnek úgy sikerül nyernie, hogy a hátasa rámozdul az ellenfele lovára (igen, pont úgy), mire a rivális versenyző kiesik a nyeregből. Ekkor Mr. Mackey, a South Park iskolai pszichológusa, aki korábban sorra rendelte el a próbariadókat a nukleáris fenyegetettségtől való félelmében, monológba kezd. Ebben kis nosztalgiázás mellett megállapítja, hogy a férfiak egyre agresszívebbé válnak, ahogy idősödnek, hiszen már nem úgy működik a péniszük, mint régen. Ekkor Putyinra néz, aki egyetértően bólint a kijelentésre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)