Hirdetés

Peter Dinklage is visszatérhet MCU-s szerepéhez a Thor: Szerelem és mennydörgésben

|

Ez Eitrit alakító Peter Dinklage nem túl finoman utalt rá, hogy ő is feltűnik majd a Thor: Szerelem és mennydörgésben.

Hirdetés

Ugyan még nagyban megy a találgatás, ki mindenkit láthatunk a májusban bemutatkozó Doctor Strange az őrület multiverzumában szereplőgárdájában, szép lassan elkezdtek csepegni az információk a két hónappal később érkező Thor: Szerelem és mennydörgés kapcsán is.

Igaz, sok ezek közül nem közvetlenül a filmről, hanem a hozzájuk kapcsolódó ajándéktárgyakról árultak el valamit, de így közvetve a történet egyes elemeiről is lerántották a leplet. A kirakóshoz nemrég egy színészi nyilatkozat adott újabb darabot, ami több lehetséges módon is illik a képbe.

Hirdetés

A legújabb, nem túl finom utalás Peter Dinklage-től érkezett, aki nemrég egy filmes podcast vendége volt. A legtöbb nézőnek talán a Trónok harca Tyrion Lannistereként ismert színész néhány éve már részese volt a Marvel mozis univerzumának, mikor a Bosszúállók: Végtelen háborúban ő volt Eitri, a legendás fegyvereket készítő (egyébként óriási) törpe. Abban a sztoriban a Mjölnirt elveszítő Thornak segített egy balta elkészítésével, aminek aztán végülis szerepe lett Thanos legyőzésében is. Így az Empire Film Podcast műsorvezetői részéről logikus volt a kérdés, hogy Dinklage visszatér-e valamikor a szerephez, amire egy nem éppen explicit, de könnyen érthető választ adott a színész.

"Nos, van egy új Thor film, nem, ami majd meg fog jelenni? Amit Taika rendez, ugye? Mi? Én nem mondtam semmit! Én nem mondtam semmit! Mi? Mi!?"

Így viszonylag biztosra vehetjük, hogy Eitri is ismét a történet része lesz, és két fegyver is feltűnt, aminek a kovácsolásához akár lehet köze. Az egyik, viszonylag kézenfekvő tipp, hogy a Natalie Portman által alakított Jane Foster, azaz Mighty Thor kezében egy akciófigura esetén már látható, megjavított Mjölnir a törpe munkáját dicséri majd.

Emellett a Thor: Szerelem és mennydörgés gonosza kezében is egy érdekes fegyver tűnt fel, amit, ha nagyon szeretnék, az alkotók szintén Dinklage karakteréhez köthetnek, bár ez némileg ismétlődő történeti elem lenne, miután Thanos is őt kényszerítette rá a Végtelen Kesztyű elkészítésére Eitri korábbi feltűnésekor.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)