Hirdetés

Peter Dinklage páros lábbal állt bele a Disney tervezett Hófehérke remake-jébe

|

"Lépjetek egyet hátra, és nézzétek meg, mit is csináltok. Ennek semmi értelme." - mondta Peter Dinklage.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy az 1937-es meseklasszikus, a Hófehérke és a hét törpe sem kerülheti el sorsát, ebből is élőszereplős adaptációt készít a Disney. Korábban ezt egyébként mások nem egyszer megtették, elég csak Michael Cohn 1997-es filmjére, a Hófehérke - A terror meséjére, az ABC-féle 2001-es Snow White: The Fairest of Them Allra, vagy épp a 2012-es Hófehér és a vadászra gondolni - utóbbiban ugyebár Kristen Stewart és Chris Hemsworth alakították a két címszereplőt, Charlize Theronnak pedig a gonosz mostoha szerepe jutott.

A Disney új, élőszereplős Hófehérkéjéről egyelőre annyit tudunk, hogy a főszerepet a West Side Storyval ismertté vált Rachel Zegler kapta (őt egyébként a jövőre érkező Shazam! Fury of the Godsban is látni fogjuk). Zegler édesanyja kolumbiai, míg édesapja lengyel származású, latin-amerikai felmenőkkel is rendelkezik tehát a még csak 20 éves színésznő/énekesnő. Nem túl meglepő módon ez sokaknál kiverte a biztosítékot, a balhéba pedig beszállt a Trónok harca Tyrion Lannisterre, Peter Dinklage is.

Hirdetés

Dinklage a Marc Maron-féle WTF podcastban fakadt ki elég durván a filmtervvel kapcsolatban. Elmondta, hogy megrökönyödve hallotta, a stúdió nagyon büszke arra, hogy egy latina színésznőt castingoltak Hófehérke szerepére, de ezzel párhuzamosan továbbra is hét törpét szánnak a főhősnő társainak. Egészen pontosan így fogalmazott:

"Egyfelől nagyon progresszívek vagytok, de közben még mindig egy olyan kib*aszott háttértörténetet meséltek el, amiben hét törpe együtt él egy barlangban, mi a f*szt csináltok?! Hát semmit sem tettem azért, hogy kikerüljünk ebből a skatulyából? Valószínűleg nem vagyok elég hangos. Nem tudom, melyik stúdióról is van szó, de nagyon büszkék voltak erre. Minden tiszteltetem és szeretetem a színésznőé és azoké az embereké, akik úgy gondolták, jót cselekszenek. De mégis mi a fenét csináltok?"

Peter Dinklage azzal zárta gondolatait, hogy ha meg akarják csinálni a legelcseszettebb, "legmenőbb", legprogresszívebb Hófehérke adaptációt, akkor hajrá, viszont ebben az esetben nyomjanak egy all int, és tényleg mindent adjanak bele.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)