Hirdetés

Peter Dinklage szerint a Sárkányok házának nem kellene utánoznia a Trónok harcát

|

A sorozat sztárja úgy véli, hogy a közelgő spin-offnak a saját útját kellene járnia.

Hirdetés

Peter Dinklage kétségkívül a Trónok harca sorozat egyik - ha nem a - legjobb karakterét alakította, és bár a naptárja tele van más projektekkel (például a Toxikus bosszúállóval), és nem csupán az HBO szériájából ismerhetjük, azonban így sem úszhatja meg, hogy folyamatosan a franchise-ról kérdezgessék.

Legutóbb a Trónok harca lezárásáról osztotta meg a véleményét, most pedig azzal kapcsolatban foglalt állást, hogy milyennek kellene lennie az idén érkező mellékszálnak. 

Hirdetés

A színész az Independentnek nyilatkozott új musicalje, a hozzánk március 17-én érkező Cyrano kapcsán, és a beszélgetés során ráterelődött a szó a Sárkányok háza című spin-offra is. Dinklage adott egy tanácsot a Targaryen-házra fókuszáló projekt kapcsán: 

Szerintem az a trükk, hogy ne próbáljuk meg újra létrehozni a Trónok harcát. Ha megpróbálod újraalkotni, az pénzlehúzásnak érződik. Sok folytatás azért készül csak el, mert az első rész sok pénzt termelt, ezért nem is túl acélosak. De izgatottan várom, hogy láthassam a Sárkányok házát pusztán nézőként, nem tudva, hogy mi fog történni a következő epizódokban. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A kétszáz évvel az anyasorozat eseményei előtt játszódó széria azonban csak az egyik azok közül, amiket az HBO tervez, több spin-offra is számíthatunk (köztük animációsra és a Dunk & Egg című feldolgozásra is), noha nem mindegyik jut el a megvalósítási fázisig - a közelmúltban például kiderült, hogy egy olyan előzménysorozatot kukázott a vállalat, amire 30 millió dollárt költött már. 

Dinklage-nek egyébként volt pár szava a Trónok harca lezárása miatt problémázókhoz is: 

Az emberek egyszerűen dühösek voltak, mert senki sem akarta, hogy vége legyen. Tudom, hogy állítólag sok embert meglepett a vége, de ha odafigyeltek, a nyomok ott voltak. Megmondtuk, hogy ne nevezd el a kutyádat Khaleesinek.

Ti várjátok már a Sárkányok házát vagy végeztetek a Trónok harcával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)