Hirdetés

Peter Dinklage Toxikus Bosszúállója legalább olyan brutális lesz, mint az eredeti

|

A Trónok Harcának sztárja hamarosan egy sokkal komolytalanabb, de nem kevésbé vérgőzös remake-ben fog szerepelni.

Hirdetés

Már nagy erőkkel készül a '80-as évek egyik legfurább csodájának, a Toxikus Bosszúállónak a remake-je. A film potenciális nézők új generációival szeretné megismertetni a kultikussá vált történetet, amelynek központi figurája egy mérgektől eltorzult szuperhős.

Az eredeti változat ismeretében nem lenne túlzás kijelenteni, hogy a remake sokat veszítene értékéből, ha a film készítői visszafognák magukat, ezért be is jelentették, hogy R besorolást kap majd a produkció. Szóval számíthatunk meztelenségre, vérengzésre és súlyosabb jelenetekre.

Hirdetés

Igaz, hogy annak idején a Toxikus Bosszúálló nem váltotta meg a világot, de szert tett egy kitartó rajongótáborra, aminek tagjai imádták a film Zs-kategóriás hangulatát és az alacsony költségvetéséből származó báját. Várhatóan a remake sem lesz egy Marvel-eposz, de az eddigiek alapján épp olyan szórakoztatónak ígérkezik, mint az első változat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A főszerepet egyébként Peter Dinklage kapta, aki egy új karaktert fog alakítani. Winston szintén áldozata egy mérgező vegyületnek esik áldozatul, ami megjelenését eltorzítja majd, ám lehetővé teszi, hogy bosszút álljon életének megrontóin. A premier dátuma jelenleg nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)