Hirdetés

Phil Spencer elárulta, hogy kell-e aggódni a Halo sorsa miatt

|

A kezdeti negatív visszhangok miatt sok rajongó fél, hogy a Halo Infinite lesz a széria hattyúdala.

Hirdetés

Ha szeretnétek felzárkózni a Halo széria történetéből, akkor a linken keresztül elérhető videónkkal tíz perc alatt megtehetitek, viszont ha már naprakészek vagytok, akkor valószínűleg türelmetlenül várjátok, hogy a 343 Industries elkészüljön az Xbox Series X|S egyik legnagyobb dobásának ígérkező Halo Infinite-tel. Csakhogy a fejlesztés nem megy zökkenőmentesen.

A koronavírus-járvány nyilván ezt is nagyban hátráltatta, de még nagyobb probléma volt az első gameplay fogadtatása, ami miatt a kiadó úgy döntött, hogy több időt ad a fejlesztőknek és jócskán elcsúsztatta a játék premierjét. Nemrég aztán láthattuk már az Infinite megszépült grafikáját és az is kiderült, hogy ingyenes lesz a multiplayer mód, de a rajongók egy része nem nyugodott meg. 

Hirdetés

Számos spekuláció ütötte fel a fejét az elmúlt hónapokban azzal kapcsolatban, hogy az Infinite lehet a vízválasztó a Halo széria sorsát illetően, amit az is táplált, hogy időközben a Bethesda vadonatúj sci-fije, a Starfield szintén Xbox-exkluzív lett, és sokan attól tartottak, hogy kiszorítja majd a Halót. Az Xbox feje szerint azonban szó sincs arról, hogy a Halo Infinite sorsdöntő lenne. Phil Spencer az amerikai IGN podcastjában beszélt a sorozat jövőjéről és kijelentette, hogy az Infinite nem lesz egy szög abban a bizonyos koporsóban, a Halo még 10 év múlva is velünk lesz. A szériának olyan elképesztő rajongótábora van, olyan története és lore-ja, amely ki fog tartani. Nem veszi ezt természetesnek, de határozottan hisz benne, hogy igaz. 

Spencer hozzátette, hogy nem akarja, hogy a Halo Infinite-tel foglalkozó fejlesztők úgy érezzék, hogy a jövőjük vagy a játékuknak a sorsa a 10 pontoktól függjön, inkább arra kell összpontosítaniuk, hogy megtegyenek mindent azért, hogy a Halo rajongók büszkék legyenek. Az Xbox feje pedig biztos benne, hogy emberek milliói fogják játszani és szeretni a játékot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)