Hirdetés

Pikachu, a detektív - játékos adaptáció nem nyitott még ilyen jól

|

Sem az első hétvége bevételeit nézve, sem a kritikusi értékelések alapján.

Hirdetés

Bár lehet, hogy mifelénk sokan a rajzfilmsorozat miatt ismerik, az egész Pokémon franchise játékokon alapszik, és ugyan lazán, de a Pikachu, a detektív is egy játékhoz kapcsolódik: a 2016-ban 3DS-re megjelent Detective Pikachuhoz.

Hirdetés

A Box Office Mojo becslései alapján 58 millió dolláros bevételt hozott az Egyesült Államokban az első hétvégéjén, amivel túlszárnyalta az eddigi legnépszerűbb videojáték adaptációt, a 2001-es Tomb Raidert, mely 47,7 millióval nyitott. Összesen valahol 170 millió dollárnál járhat. A Rotten Tomatoeson ez az egyetlen olyan, videojátékos alapokon nyugvó film, aminek pozitív az átlaga, a Metacritic-en pedig csak egy mozi, az 1995-ös Mortal Kombat előzi meg.

Minket annyira nem nyűgözött le, itt beszélgettünk róla:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)