Hirdetés

Pikachu, a detektív - Ryan Reynolds sziporkáiból egy 18+-os verzió is kijönne

|

A színész egy intejúban mesélt arról, hogy nem fogta vissza magát a forgatások alatt és olyan poénokat is adott Pikachu szájába, amitől a film valószínűleg megkapná az R besorolást.

Hirdetés

Deadpool karaktere után éles váltás Pikachu eljátszása, úgy tűnik azonban, hogy Ryan Reynolds ebben a szerepben is fürdőzik.

Hirdetés

Ahogy egy interjúban elmondta, először kicsit furcsának találta a motion capture-t, de ez végül azt eredményezte, hogy egy-egy poénra rengeteg variációval állt elő, hogy a könnyebb dolga legyen a vágóknak, melyek között akadtak szalonképesek és Reynoldsra jellemzően alpáriak is.

Minden a terítéken volt az R besorolástól a PG-ig... Valószínűleg egy R besorolású verziót is össze lehetne rakni, ha valaki a vágószobában nagyon akarná, ebben biztos vagyok. Isten ments, hogy nagyon akarják!

A PG besorolás annyit tesz, hogy szülői felügyelet mellett ajánlott, ebbe a kategóriába esik majdnem a legtöbb családi film, az R besorolás pedig itthon nagyjából a 18-as karikának felel meg. Sajnos kicsi az esély arra, hogy egy ilyen vágás szülessen egy olyan franchise esetében, mint a Pokémon, ami gondosan ügyel a családbarát hangvételre. Noha a Deadpoolnál jól sült el, amikor gyerekbarát verziót készítettek belőle, mi nagyon meg lennénk lepve, ha ennek a fordítottja megtörténne a Pikachu, a detektív esetében. 

Ti mit gondoltok, sikeres lenne egy felnőtt poénokkal tűzdelt Pokémon film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)