Hirdetés

Pikachu, a detektív - megérkeztek az első reakciók

|

Ryan Reynoldsszal nem nehéz nyerni, de mint bármely játékadaptációt, ezt is simán elszúrhatták volna.

Hirdetés

A Pokémon GO-nak köszönhetően újult erővel lobbant fel a rajongói láz a franchise iránt, ezt pedig Hollywood sem hagyhatta figyelmen kívül. Ha a zsebszörnyek élőszereplősített kiadása nem lett volna elég húzóerő, a címszereplő szinkronhangjához megnyerték a közkedvelt Ryan Reynoldsot is. 

Hirdetés

A Pokémon: Pikachu, a detektív két hét múlva kerül mozikba, viszont voltak már olyan szerencsés újságírók, akik láthatták, és rövid reakciókat is közzétehettek élményükről a közösségi médiában. Bár az ilyen korai szösszenetek sokszor torzítanak és nem tükrözik a végső véleményeket, azért ha valamiről ennyire pozitívan nyilatkoznak, az jó előjel. A Pikachu moziról pedig csak úgy ömlenek a dicséretek: a Pokémonokkal teli világot szinte mindenki elismerő szavakkal illeti, hatalmas mókáról számolnak be, rengeteg easter egget láttak, és azt állítják, hogy a franchise rajongói imádni fogják. Van, aki szerint ez a legjobb videojáték-adaptáció, ami valaha készült. 

A Pokémon: Pikachu, a detektív május 9-én kerül a hazai mozikba, várhatóan valamikor előtte mi is elmondjuk majd, hogy szerintünk igazak-e a fenti jelzők. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)