Hirdetés

Napi büntetés: itt a Pen-Pineapple-Apple-Pen énekesének új száma

|

A PPAP 2016 egyik legnagyobb internetes szenzációja volt, lássuk, meg lehet-e ismételni a sikert.

Hirdetés

Egyik napról a másikra gyakorlatilag átvette az irányítást az emberiség felett a japán komikus, Piko Taro alkotása, ami YouTube-on azóta több mint 100 millió megtekintést gyűjtött. Ha beleszámoljuk az összes remixet, reakcióvideót, átdolgozást és minden egyebet, akkor valószínűleg évmilliókban lehetne mérni az időt, amit ezzel eltöltöttünk.

Az új alkotás is megmarad a gyümölcsös vonalon, és ahogy a címe is mutatja, megtudjuk belőle, hogy Piko Taro szereti a narancslevet. Meg azt is, hogy a szőlő- vagy paradicsomlevet például nem. Az új dal fogadtatása egyelőre elég vegyes: 17 ezer like mellé 12 ezer dislike is került már a közel 2,5 milliós megtekintésű videóra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)