Hirdetés

Pislogtunk kettőt, és már ki is rúgtak száz embert a Warnertől

|

Számítani lehetett rá, de így is durva, ami a Warner Bros. Discoveryben zajlik.

Hirdetés

Leépített száz embert az összeolvadás után született óriáscég, a Warner Bros. Discovery. Mostanában a kíméletet nem ismerő új vezérigazgató, David Zaslav által vezényelt "racionalizálásról" szólnak a szórakoztatóipari hírek; így kaszálták el a már leforgatott Batgirl filmet és még számtalan tartalmat, köztük olyat is, amelynek egy napja volt a bemutatóig. A mostani leépítés egy bennfentes informátor szerint nem is igazi fűnyírás: a kollégák egy részét eleve nyugdíjazták volna, többeket pedig áthelyeznek, illetve "közös megegyezéssel" döntenek, bármit is jelentsen ez.

Mindez egyébként "'csak" az új cég reklámfelület-értékesítő részlegeit érinti, itt ugyanis sok - üzleti nyelven fogalmazva - "redundancia" keletkezett, azaz mindenképp meg kellett válni sok dolgozótól. Így a sales csapat 30 százalékkal lett kisebb. 

Hirdetés

Eközben a Flash-film sorsa az új vezetésnek (de főleg Ezra Miller ámokfutásának) hála még mindig kérdéses; a következő DC-mozi a Black Adam lesz Dwayne Johnsonnal. Ennek fogadtatása (inkább a pénzügyi, mint a kritikai) sok mindent eldönt majd, így már csak a képregényfilmek jövője miatt is reméljük, hogy sikeres lesz.

Sebaj, legalább a videojátékok biztonságban vannak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)