Hirdetés

Fogadjunk, hogy te sem vetted észre ezeket a hasonlóságokat a Pixar filmjeiben!

|

Sokaknak feltűnhetett, hogy a Pixar filmjebe számos utalás van más filmekre, de nem is gondolnánk, hogy mennyi jelenet köszön vissza régebbi alkotásokból.

Hirdetés

"Én vagyok az apád" - hangzik el Zurg uralkodó szájából a Toy Story 2. részében. Az egész jelenet snittről snittre a Star Wars: A Birodalom visszavág legemlékezetesebb részét eleveníti meg. Az ilyen szembetűnő utalások az emberek többségének rögtön leesik. Viszont a Pixar filmjei ennél jóval több effajta kikacsintást tartalmaznak.

Így adózik tisztelettel a Pixar a mozi nagyjai előtt. Jorge Luengo Ruiz összegyűjtötte egy videóban a Pixar filmjeinek jeleneteit és mellé állította az őt ihlető párjával. Elképesztő mennyi hasonlóság akad a videóban. Mostantól érdemes jobban odafigyelni a Pixar következő alkotásaiban, hátha ti is felismertek hasonlókat.

Nektek feltűntek ezek az utalások, amikor néztétek valamelyik filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)