Hirdetés

Pixel kritika - pixelesített rémálom

|

Megszállják a földet a klasszikus videojátékok szereplői, és Adam Sandler az emberiség utolsó reménye. Elvesztünk?

Hirdetés

Mostanában tombol a nosztalgiahullám, ami nem csak a régi akcióhősök visszahozását (lásd The Expendables), régi franchise-ok felmelegítését (Star Trek, Star Wars), esetleg a régi műfajok előtti gunyoros tisztelgést (Kingsman – A titkos szolgálat) jelenti, hanem olyan szubkultúrák megjelenítését is, amik pár éve még nem voltak ilyen felkapottak a filmipar szemszögéből: ilyen a videojátékok feldolgozása vagy az azokhoz kapcsolódó témák is, amelyek mostanra a geekség egyik fokmérőjének számítanak.

Ezt a hullámot lovagolja meg Chris Columbus (Reszkessetek, betörők! 1-2, Harry Potter 1-2) legújabb rendezése is, melyben a 80’-as évek egykori profi videojátékosai kényszerülnek megmenteni a világot egy idegen inváziótól, miután egy félreértés következtében az űrlények a retro játékok (Pac-Man és társai) szereplői képében támadnak az emberiségre. Többek között a csapatot erősíti egy TV szerelő (Adam Sandler), egy börtöntöltelék (Peter Dinklage) valamint az Egyesült Államok nem túl eszes elnöke (Kevin James) is. Ha a történetet nézzük, akkor az idegeneknek befellegzett, ugyanakkor a minőséget nézve kicsit nekünk is, a Pixel ugyanis a filmes kollégák között nem aratott sikert. 

Hogy mi a bajunk a Pixellel, azt a CineStar kritikájában olvashatjátok el bővebben is. Ezzel együtt nézzétek meg, és mondjátok el a saját véleményeteket róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)