Hirdetés

Így cenzúrázták a Pixel kínai változatát

|

Az Adam Sandler főszereplésével készült film, a Pixel kínai verzióját megnyirbálták, hogy a kormány engedélyezze a vetítést.

Hirdetés

Pixeltestet öltött idegenek támadják meg a bolygónkat az Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan és Peter Dinklage főszereplésével készült Pixel (Pixels) című adaptációban, ami már az első trailerek alapján sem tűnt kiemelkedő darabnak, de elvégre egy Adam Sandler filmről beszélünk. A Sony mindent megtett annak érdekében, hogy maximalizálja a profitot, így a Kínába szánt változatot jócskán átalakították, hogy ott is mozikba kerülhessen az alkotás. 

A Reuters szerint még 2013-ban szivárogtak ki levelek a film kapcsán, amit a hackerek közkinccsé tettek. Ebben a Sony kínai képviselője, Li Chow magyarázza, hogy mit kellene változtatni a filmen. Többek között olyan jelenetek mellőzését kérte, amelyben óriási lyukat lőnek a Kínai nagy falba. Egy másik jelenetben a kommunista ország hackereit hibáztatják, és a „kommunista összeesküvés testvérei” titulust is lecserélték, így Kína helyett egy másik országot tettek felelőssé a támadásokért. Minden esetleges említést mellőztek, ami az országot rossz színben tüntetheti fel a világ előtt, ezzel biztosítva, hogy a felelősek rábólintsanak a vetítésre.

A kiszivárogtatott levelekben leírják, hogy nem szeretnének hasonlóan járni, mint a Phillips kapitány esetében, amely nem kerülhetett a mozikba az országban, mondván a film üzenete valótlan képet fest és az amerikai haderőket dicsőíti. Akkor a Sonynak dollármilliókba fájt a malőr, így érthetően nem szeretnék ezt megismételni a Chris Columbus (Reszkessetek, betörők!, A kétszáz éves ember, Harry Potter 1-2) által rendezett Pixels esetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)