Hirdetés

Pixels - Tyrion Lannister is beszállt Adam Sandler videojátékos filmjébe

|

A Trónok harca Ördögfiókája hamarosan Adam Sandlerrel együtt pixelesedik.

Hirdetés

Patrick Jean 2010-es díjnyertes animációs rövidfilmje olyan klasszikus videojátékok legnépszerűbb elemeit használta fel a Föld elpixelesítéséhez, mint a Space Invaders, a Pac-Man, a Donkey Kong és a Frogger, az ötlet pedig olyannyira megtetszett Adam Sandlernek, hogy a Happy Madison Productions  produkciós cégével megvásárolta a megfilmesítés ötletét.

Sandler produceri felügyeletével és Chris Columbus (Reszkessetek, betörők!, Harry Potter 1-2, Szörnyecskék) rendezésében idén nyáron kezdődik a Pixels forgatása, előtte viszont még hátravan a casting befejezése. Sandler, Kevin James és Josh Gad mellé ezúttal a Trónok harca sorozat népszerű szereplője, Peter Dinklage csatlakozott, hogy a történet szerint egy csapat "szakértő" játékos tagjaként - a kormány megbízására - megoldást találjanak a videojátékos invázióra. A premiert valamikor 2016-ban várhatjuk, addig bőven van időnk újra és újra megnézni Patrick Jean zseniális kisfilmjét:

Mit gondoltok, várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)