Hirdetés

A következő A majmok bolygója mozi a reboot történetét viszi tovább

|

Azt már tudjuk egy ideje, hogy A majmok bolygója franchise nem ért véget a 2017-es filmmel, de eddig nem volt tiszta, hogy mi is vár ránk a Háború után.

Hirdetés

Miután a Disney bekebelezte a Foxot, kérdésessé vált több filmes franchise sorsa is. Az viszonylag hamar kiderült, hogy az egeres királyság nem akarja veszni hagyni a majmokat, ha már a 2011-es A majmok bolygója reboot olyan jól sikerült. Az első híresztelések pedig megerősítették, hogy a folytatást Wes Ball viszi majd tovább, de ezen felül semmi konkrétumot nem tudtunk.

Hirdetés

Ball szerencsénkre egy meglehetősen nyers figura, így a hétvégén, közösségi oldalán keresztül tisztázta a folytatás természetét.

"Ne aggódjatok, nem fogom elrontani a meglepetést, de annyit elmondhatok, hogy senki sem felejtette el Caesar hagyatékát..."

Ebben az egy mondatban nincs semmi világrengető, de azt megerősíti, hogy nem egy újabb reboot vagy más maszatolás következik, hanem egy valódi folytatás. Nektek mennyire jön be A majmok bolygója sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)