Hirdetés

Pletykák szerint Wesley Snipes fojtogatni próbálta a Penge 3 rendezőjét, a színész tagadja

|

A film egyik szereplője azt állítja, hogy a színész botrányosan viselkedett a forgatásokon, azonban Snipes szerint ha vádakból bármi igaz lenne, arról rég tudnánk.

Hirdetés

Arról már több ízben is érkeztek hírek, hogy Wesley Snipes nem tartozik Hollywood legkönnyebben kezelhető színészei közé. Ennél keményebb vádak is napvilágot láttak már, például állítólag a Penge - Szentháromság forgatásán Snipes, és a filmet rendező David S. Goyer között olyan viták voltak, melyek némelyike majdhogynem tettlegességig fajult. A színészt most egy interjú során szembesítették a sztorival, amire egyébként határozott cáfolat volt a válasz.

A harmadik Penge filmben Hedgest játszó Patton Oswalt évekkel ezelőtt nyilatkozott arról, hogy a forgatásokon a színész kifejezetten botrányosan viselkedett. Állítása szerint Snipes senkivel nem volt hajlandó beszélni a jeleneteken kívül és a stábbal csak apró papírfecniken volt képes kommunikálni. Ennél is súlyosabb vádja az volt, hogy a színész egyszer megpróbálta fojtogatni a film rendezőjét.

Hirdetés

Ezek meglehetően súlyos állítások, melyeket Oswalt szaván kívül senki nem erősített meg a stábból,  de Snipes szerint így is sokan azonnal elhiszik, amit a színész állít.  Hozzátette, ha egy izmos fekete hapsi megpróbálta volna megfojtani egy film rendezőjét, akkor arról ország-világ tudna, és ő valószínűleg most is börtönben ülne miatta. Snipes véleménye szerint ez a sztori eklatáns példája annak, hogy az afroamerikaiak milyen mikroagresszióval teli kihívásokkal néznek szembe Amerikában.

Azt is tagadta, hogy rossz viszonyt ápolt volna a rendezővel, és rámutatott arra, hogy ő maga is producere volt a Penge - Szentháromságnak, tehát volt beleszólása a rendező kiválasztásába. Ha baja lett volna David S. Goyerrel, akkor más eszközei is lettek volna ellene, mint a fizikai agresszió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)