Hirdetés

Ezért maradt életben Poe Dameron a Star Wars VII-ben

|

Az eredeti tervek szerint Poe-nak csak egy rövid szerepe lett volna a sztoriban, de Oscar Isaac meggyőzte Abramst, hogy lenne értelme életben hagyni a karaktert.

Hirdetés

Poe Dameron sztorija viszonylag rövid lett volna. Segít Finn-nek meglógni az Első Rend csillagrombolójáról, aztán a zuhanáskor meghal. Végül a színész, Oscar Isaac megkérte a rendezőt, J.J. Abramst, hogy hagyja életben a karaktert.

Hirdetés

"Nem voltam nagyon boldog az ötlettől, mert csináltam már más filmben is olyat, hogy kisegítem a főszereplőket aztán valami csodálatos módon meghalok. Az volt a vicces az egészben, hogy amikor erről beszélgettünk, akkor Kathleen Kennedy (producer) is a teremben volt és ő is megjegyezte, hogy 'ja tényleg, ezt nekünk is megcsináltad a Bourne-ben'."

Oscar Isaac tehát rábeszélte Abramst Poe életben tartására, de volt más oka is annak, hogy meghagyták a karaktert. Harrison Ford megsérült a forgatások alatt, így nem tudtak minden szükséges jelenetet felvenni vele. Itt jött be Poe, aki tudta helyettesíteni a lázadók gyöngyét. Éppen emiatt sokan félnek is tőle, hogy a karakterből csak egy helyettes Han Solo lesz Az utolsó Jedikben.

"Igazából megtörténhet, de szerintem Rian Johnson jó munkát végzett a karakterrel, és nem kitöltött vele egy helyet, hanem olyanná formálta, amilyenre a sztorinak szüksége volt."

Isaac mesélt egy kicsit karakterének szerepéről a következő filmben.

"Az a helyzet, hogy az Ellenállás jelenleg leszűkült egy maroknyi emberre, akik az életükért küzdenek, és Leia azt akarja, hogy Poe a csapat vezetőjévé váljon egy laza, zsivány lázadó helyett."

A karakter rajongói december 14-én, a Star Wars: Az utolsó Jedik premierjén láthatják újra kedvencüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)