Hirdetés

Nem volt még elég a pofonokból? Ismét Chris Rockot kérték fel az Oscar-gála vezetésére

|

A színész-humorista nem gondolkodott sokáig azon, hogy mit válaszoljon a Filmakadémiának.

Hirdetés

Vélhetően sokkal kevesebb szó esett volna a 2022-es Oscar-gáláról, ha Will Smith nem pofozza fel élő adásban a házigazda Chris Rockot. Hiába díjaztak számos arra érdemes alkotást az este folyamán, mindet háttérbe szorította, és még napokig, sőt hetekig uralta a címlapokat a Smith-Rock konfliktus, amely persze olyan kérdéseket is felvetett, hogy létezik-e tabutéma, átléphetetlen határ a humorban, vagy mindent szabad. És hogy elfogadható-e egy sértő tréfára erőszakos választ adni.

Az cseppet sem volt meglepő, hogy a történtek után a Filmakadémia súlyos büntetést mért Will Smithre, az viszont már annál inkább, hogy ismételten felkérte Chris Rockot, hogy a jövő évi Oscar-díjátadón is betöltse a házigazda szerepét.

Hirdetés

Rock egy vasárnap esti fellépésén beszélt erről, és az Arizona Republic beszámolója alapján kiemelte, hogy negyedik alkalommal is bizalmat szavazott neki az Akadémia, miután 2005-ben, 2016-ban és tavaly is ő vezette a díjátadót. Most azonban röviden és tömören visszautasította a lehetőségét, arról pedig nem nyilatkozott, hogy a jövőben visszatérne-e.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia nem kívánta kommentálni Chris Rock megjegyzéseit. A szervezet igazgatótanácsa egyébként Will Smith-nek megtiltotta, hogy bármilyen akadémiai rendezvényen részt vehessen a következő 10 évben, miután a színész nyilvánosan kilépett az Akadémiából.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)