Hirdetés

Ha fel is tűnik Daredevil a következő Pókemberben, nem Charlie Cox fogja alakítani őt

|

A színész elég határozottan reagált a nem olyan rég felröppent pletykára.

Hirdetés

Az eredeti premiert ugyan el kellett halasztani, de a tervek szerint így is visszatér jövőre Pókember, aki megkapja harmadik önálló filmjét a Marvel filmes univerzumában is. Még nem tudjuk, hogy legközelebb kik tűnnek majd fel a hálószövő szuperhős kalandjai során, de nemrég arról kezdtek el pletykálni, hogy New York másik védelemzője, Daredevil is beköszönhet.

Hirdetés

A korábban elkaszált netflixes Daredevil sorozatban Charlie Cox alakította a címszereplő Matt Murdockot, és sokaknak bejött ez a szereposztás. Valószínűleg sokan örömmel is fogadták volna, ha a színész Tom Holland oldalán tűnik fel az MCU-ban, de erre jelenleg sajnos elég csekély esély van.

Cox ugyanis reagált a Pókember 3-mal kapcsolatos pletykákra, és a válaszából kiderült, hogy ő ugyan nem hallott erről, de ha valóban feltűnik Daredevil a filmben, akkor biztosan nem ő lesz majd a jelmez mögött, ugyanis nem vesz részt a munkálatokban.

Ti el tudnátok képzelni Daredevil a következő Pókemberben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)