Hirdetés

Pókember 3 - mégsem Deadpool, hanem Venom fog vendégszerepelni benne?

|

A legújabb pletykák szerint a Sony Tom Hardyt szeretné összeereszteni Tom Holland Pókemberével.

Hirdetés

Nemrég mi is írtunk róla, hogy elvileg Deadpool MCU-ba való adaptálásának egyik lehetséges módja az lenne, ha a szószátyár zsoldos Pókember harmadik önálló mozijában bukkanna fel. Nos, a legújabb információk szerint erre nem kerül sor, érkezhet azonban egy másik fontos vendégkarakter. 

Hirdetés

Roger Wardell a Twitteren tette közzé a friss pletykákat, rá pedig korábban már érdemes volt hallgatni, tavaly decemberben ugyanis igaznak bizonyult infókat osztott meg a Bosszúállók: Végjátékról. Wardell szerint valójában nincs semmiféle terv arra, hogy Deadpoolt belepakolják a Pókember 3-ba. Szerinte a dolog úgy fog működni az MCU esetében is, ahogy a korábbi Deadpool mozik kapcsolódtak a Fox X-Men filmjeinek univerzumához: Ryan Reynolds saját Deadpool filmeket kap, és sosem bukkan fel a többi moziban, ahogyan eddig sem tette - jó, most az X-Men kezdetek: Farkast ne számoljuk, azt mindenki inkább úgyis elfelejtené. 

Wardell azonban ennél is izgalmasabb hírekkel szolgált: szerinte ugyanis a Sony mindenképpen szerepeltetni szeretné a Tom Hardy-féle Venomot a harmadik Pókember filmben. Mivel a Pókember: Idegenben legutóbbi előzetese szerint Thanos csettintése megnyitotta az utat a párhuzamos dimenziók felé, igazából simán megoldható lenne, hogy Venom átugorjon a Sony saját filmes univerzumából az MCU-ba.

Ti örülnétek, ha a két Tom, Hardy és Holland egymást kergetné vagy épp segítené a filmvásznon? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)