Hirdetés

Minden, amit a Pókember 3-ról tudni lehet

|

Tom Holland újra belebújhat kedvenc szuperhős-szerelésébe a Hazatéréssel indított, valamint a Sony és a Marvel/Disney bábáskodása mellett született MCU Pókember széria harmadik filmjében.

Hirdetés

Hosszas és idegölő tárgyalások után a Sony és a Disney kiegyeztek, ennek köszönhetően pedig elkészülhet a következő Pókember film, ami része lesz a sokak által kedvelt Marvel filmes univerzumnak. A szerepet természetesen ismét Tom Holland kapta, aki már az Amerika kapitány: Polgárháború, Pókember: Hazatérés, Bosszúállók: Végtelen háború, Bosszúállók: Végjáték és Pókember: Idegenben filmekben is a hálószövőt alakította.

Hirdetés

Mikor és hol indul a Pókember 3 forgatása ?

A jelenlegi tervek szerint a még alcím nélküli Pókember 3 forgatása 2020 júliusában indul, és egészen idén novemberig tart. A színészi gárda a munkálatok során Atlantát, New Yorkot, Los Angelest és Izlandot is meglátogatja majd. A legérdekesebb helyszín ezek közül mindenképpen Izland, ahol a Marvel Studios legutóbb a Thor: Sötét világ forgatása kapcsán járt. Ha nagyobb léptékben szemléljük a stúdiót, akkor viszont nem is olyan rég, a szintén a Disney égisze alá tartozó Star Wars: Az ébredő erő néhány jelenete is ott készült, szóval lassan tényleg kiejelnthető, hogy hazatérnek a szigetországba a filmesek. 

Ki a Spider-Man 3 rendezője és kik a szereplők?

Tom Holland nyilván visszatér a főhős, vagyis a barátságos és közkedvelt Pókember szerepében, mellette pedig számítunk Jacob Batalonra (Ned Leeds) és Zendaya Maree Stoermer Colemanre (Michelle "MJ" Jones) is. A rendezői székben az a Jon Watts ül majd, aki a Hazatérést és az Idegenbent is tető alá hozta, szóval ha az előző két filmet szerettétek, akkor jó eséllyel a folytatásra is érdemes lesz beülnötök.

Mi lesz az új Pókember film története?

Azt, hogy egészen pontosan miről szól majd a film még nem tudjuk, de a rendező, Jon Watts korábban már említette, hogy szívesen előhúzná Kravent a kalapból. Az előző rész ugyebár egy hatalmas cliffhangerrel ért véget, ami tökéletesen megágyazhat a Vadász és a póksrác összeütközésének. Kraven, vagy eredeti neve szerint Sergei Kravinoff először a The Amazing Spider-Man #15-ben bukkant fel, még 1964-ben. Féltestvére, Kaméleon szintén Pókember egyik közismert és régi ellensége, szóval még akár őt is be lehetne hozni a képbe. Kraven az elmúlt évtizedekben számtalanszor megmérkőzött már Pókival és egyszer a legendás Kraven utolsó vadászata című történetben sikerült is legyőznie a hálószövőt, rövid ideig úgy tűnt, hogy tényleg megölte Pókembert. 

Más pletykák szerint nem (vagy nem csak) rá kell számítanunk, hanem Skorpióra. Mac Gargan, avagy szuperbűnözői körökben Skorpió bizonyos szinten már kapcsolódik a Marvel filmes univerzumhoz, elvégre szerepelt a Pókember: Hazatérésben, a film végén a börtönben pedig maga a Keselyű is összefut vele. Gargan szerepeltetése több szempontból is érdekes lenne. Egyrészt a képregényekben az a J. Jonah Jameson bérelte őt fel és látta el felszerelésekkel, aki a Pókember: Idegenben stáblistás jelenetében is felbukkant, másfelől pedig egy időben nem Eddie Brock, hanem Gargan birtokolta a Venom szimbiótát. Vele tehát akár a Venom mozihoz is kiépíthető lenne valamiféle kapcsolat, azt pedig a Morbius film első előzetese óta tudjuk, hogy lesz valamiféle átjárás a Sony filmjei és az MCU között, hiszen a Keselyűt alakító Michael Keaton ott is felbukkant

Lesz még több Pókember film az MCU része?

A Sony és a Marvel Studios abban állapodtak meg, hogy a következő Pókember film után a Tom Holland-féle hálószövő még egy, nem-Pókember filmben bukkanhat fel. A jövő azon több mint kérdéses, tekintettel arra, hogy a mostani megállapodáshoz is rajongói felháborodás és hosszas könyörgés kellett. Érkeztek pletykák arról, hogy esetleg az idén érkező Venom 2-ben is felbukkanhat Holland, az előbb említett Morbius mozi pedig ugyancsak a két filmes világ, a Sony és a Marvel univerzuma közötti esetleges átjárás és kapcsolat lehetőségét erősíti, már-már konkretizálja. A Pókember: Idegenben a Sony történetének eddigi legtöbb bevételt termelő mozija lett, ehhez pedig nyilván a karakter népszerűsége mellett kellett az is, hogy meglegyen a kapocs az MCU-hoz. 

Ahhoz az MCU-hoz, ami most épp nagy változásokon megy keresztül, és Vasember halála után úgy tűnt, hogy Pókembernek adja át a vezető szerepet. Több illetékes is utalt már arra, hogy a Bosszúállók következő generációja élén Pókember és Marvel Kapitányt képzelik el. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mi lesz a karakterrel a jövőben, mert az Idegenben nem győzte hangsúlyozni, hogy Peternek már jóval több feladata is van a szomszédság őrzésénél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)