Pókember mégis benne lesz az Avengers: Infinity Warban

|

Ugyan a Marvel eddig nem erősítette meg, hogy Pókember is feltűnne az Avengers: Infinity Warban, a karaktert alakító Tom Holland egy interjúban tényként említette a fiatal szuperhős részvételét.

Vidd haza ráadás PC-s játékkal új gamer perifériád! Hirdetés

Korábban még rendkívül bizonytalanul nyilatkozott a legújabb filmes Pókember, Tom Holland azt illetően, hogy szerepel-e az Avengers: Infinity Warban. Az elmúlt hónapokban viszont változhatott a helyzet, ugyanis egy nemrég vele készült egy interjúban már azt olvashatjuk, hogy ott lesz a Marvel 2018-as szuperprodukciójában is.

Hirdetés

Meglepő módon nem valamelyik nagy hollywoodi lapban, hanem egy olasz magazin, kizárólag nyomtatásban megjelenő változatában erősítette meg, hogy Pókember szereplésére is számíthatunk a képregényekben mindent felforgató Infinity Warban. Az interjúban rövid áttekintést olvashatunk korábbi karrierjéről, ami elmondása szerint részben Chris Hemsworthnek köszönhetően lendült fel. Ugyanis ő és a Vasembert alakító Robert Downey Jr. győzték meg a Marvel producereit, hogy szerződtessék Hollandot Pókember szerepére három filmre, köztük a következő Avengers-történetre is.

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!