Hirdetés

Pókember egyetlen hibája miatt négy szupergonosz is szabadon garázdálkodik

|

Pókember ezt most bizony alaposan elbaltázta, rossz emberben bízott meg, ennek következtében pedig gonosztevők szabadultak rá New Yorkra.

Hirdetés

Pókembernek egy életre meg kéne tanulnia, hogy nem szabad megbíznia ex-bűnözőkben. A barátságos és közkedvelt hálószövő azonban megint túl naivnak bizonyult, ennek következtében pedig veszélyes bűnözők kerültek szabadlábra - vagy tértek vissza az élők közé.

A Giant-Size Spider-Man: King's Ransom #1-ben ugyanis Pókember a látszólag jó útra tért Boomerangnak (magyarul Bumeráng) segített összeszedni egy varázserejű tárgy, a Lifeline Tablet darabkáit. Az újra összeállított varázseszközzel azonban végül Kingpint (a Vezér) támasztotta fel régóta halott fiát, Rose-t (Rózsa).

Boomerang tehát végig azon ügyködött, hogy valahogy rendezni tudja korábbi nézeteltéréseit Kingpinnel, és a bűnözővezért fiának feltámasztása erre remek alkalmat biztosított. Egyrészt kiderült tehát, hogy Boomerang továbbra is a gonoszok táborát erősíti, másrészt visszatért az elvetemült Rose, de itt még messze nem ért véget Pókember kálváriája.

Hirdetés

Két további szupergonosz is kiszabadult ugyanis a Ravencroft intézetből. Az Amazing Spider-Man #66-ban miután visszakapta fiát, Kingpinnek nem volt többé szüksége korábbi csatlósára, Kindredre (aki nem más, mint Norman Osborn fia, Harry Osborn), így el is küldte Baron Mordót, hogy végezzen vele. Kingpin korábban azzal számolt, hogy Kindred természetfeletti képességeivel tudja majd esetleg feltámasztani fiát, de ez az ügy már megoldódott a korábban taglaltak miatt.

Baron Mordo tehát elindult, hogy megölje a Ravencroft intézetben raboskodó Kindredet (azaz Harryt), ezt azonban apja, Norman Osborn megakadályozta a Spot nevezetű bűnöző segítségével. Ennek a segítségnek azonban ára volt, Mordo legyőzése után Norman Osborn, a Ravencroft jelenlegi vezetője szabadon engedte Spotot. Nem sokkal később pár rövidke pillanat erejéig úgy tűnt, hogy Norman és Kindred (Harry) végre egymásra találnak, kibékülnek, de persze ez is csak csel volt: Harry kiütötte apját, és ő maga is elmenekült.

A nap végén gyakorlatilag ott tartunk, hogy Pókember egy hatalmas hibája miatt most már Boomerang, Rose, Spot és Kindred is veszélyezteti New York lakosságát. Szép volt, Póki!

Kindred, Spot, Boomerang és Rose

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)